Ligging

Altijd genoeg te doen in Domburg!

Hotel Zonneduin in de avond

Hotel Zonneduin is het dichtst aan zee gelegen hotel in Domburg. Gebouwd in de duinen, dus slechts enkele meters van het strand.  Domburg is niet alleen bekend door zijn schone stranden, ze heeft ook het schoonste zwemwater langst de Noordzeekust. Gelegen in de zonnigste hoek van Nederland, maakt Domburg een ideale vakantiebestemming.

Naast het strand, bos en duinen vindt u in de directe omgeving van Hotel Zonneduin een minigolf, een golf links en zwemparadijs “de Parel”, waar u ook kunt bowlen, fitnessen en genieten in de sauna en het beautycenter. 

In de omgeving

De rustige omgeving nodigt uit tot fiets- en wandeltochten. Walcheren heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden en bij de receptie of VVV kantoren zijn fiets- en wandelkaarten verkrijgbaar. Fietsen kunnen ook via de receptie gereserveerd worden. Natuurlijk behoren ook de meeste watersporten tot de mogelijkheden, zoals zeilen, kite-, golf- of windsurfen en waterskieën. Of huur eens een fluistersloep op het Veersemeer.

Steden als Goes, Middelburg, Veere, Westkapelle en Zierikzee zijn door hun rijk historisch verleden zeker een bezoekje waard, waarbij Yerseke wereldberoemd is om zijn mossel-, kreeft- en oestercultuur en uitstekende visrestaurants.

Als dagattracties zijn oa Waterland Neeltje Jans, Maritiem Zeeuws MuZeeum, Miniatuur Walcheren, het Arsenaal, Historama, Rondvaart Middelburg en het Zeeuws Museum aan te bevelen.